7 نکته‌ی مهم درباره‌ی پول تو جیبی دادن به فرزندان

7 نکته‌ی مهم درباره‌ی پول تو جیبی دادن به فرزندان

1- انتظارات‌ رو واضح بیان کنید

 هدف:  به فرزندان‌تون توضیح دهید که چرا به آن‌ها پول می دهید. چه کمک هزینه و چه پول برای کارهای خاص، مطمئن شوید که آنها ارتباط بین تلاش، مسئولیت و کسب درآمد را درک می کنند. این کار به آنها کمک می کند تا برای آنچه دریافت می کنند ارزش قائل شوند.

 برای مثال: مشخص کنید که پول برای چه چیزی است-پس انداز، خرج کردن، بخشیدن و یا سرمایه گذاری. شما می توانید برای آنها دسته بندی ایجاد کنید تا پول خود را بر اساس آن تخصیص دهند.


2-تشویق برای پس انداز

 هدف: اهمیت پس انداز را با تشویق فرزندان خود به کنار گذاشتن بخشی از پول خود برای نیازها یا اهداف آینده آموزش دهید.

 برای مثال: یک "قلک پس انداز" یا یک حساب بانکی معرفی کنید که بتوانند درصدی از درآمد خود را در آن واریز کنند. به آن‌ها کمک کنید یک هدف پس انداز، مانند خرید یک اسباب بازی یا تامین مالی یک پروژه بزرگتر تعیین کنند.


3-مفهوم بودجه بندی را آموزش دهید

  با ایجاد یک بودجه ساده به کودکان بیاموزید که چگونه پول‌های خود را مدیریت کنند.می‌توانید با بودجه بندی پول خودش آموزش را شروع  و  آن را به دسته هایی مانند خرج کردن، پس انداز کردن و... تقسیم کنید. این مهارت در آینده به آن‌ها کمک می کند تا در مورد امور مالی خود انتخاب‌های آگاهانه‌ای داشته باشند.


4- ارزش بخشش را آموزش دهید

 با تشویق فرزندان خود به کنار گذاشتن بخشی از پول خود برای امور خیریه یا کمک به دیگران، حس سخاوت را برایشان ایجاد کنید.

 با آن‌ها در مورد دلایل و چگونگی کمک به دیگران بحث و گفت‌وگو کنید. حتی مقدار کمی کمک می‌تواند تفاوت آشکاری ایجاد کند و به آن‌ها همدلی و مسئولیت اجتماعی می آموزد.


5- اشتیاق برای فرصت های کسب درآمد

با تشویق کودکان به یافتن راه‌هایی برای کسب درآمد بیشتر، فراتر از آنچه دریافت می کنند، به آن‌ها کمک کنید تا ارتباط بین کار و پول را درک کنند.

برای مثال فرصت هایی را برای آنها فراهم کنید تا از طریق کارهای اضافی، نگهداری از کودک یا سرمایه گذاری های کوچک کارآفرینی مانند فروش کاردستی و نقاشی، درآمد کسب کنند. این تمرین به کودکان یاد می‌دهد که پول به دست می آید، نه اینکه داده می شود.


6- هوشمندی در هزینه‌ها

 با بحث در مورد تفاوت بین نیازها و خواسته ها به کودکان کمک کنید یاد بگیرند چگونه عاقلانه خرج کنند.

 برای مثال وقتی می خواهند خریدی انجام دهند، آنها را در روند مقایسه قیمت ها، جستجوی معاملات و فکر کردن به اینکه آیا خرید ضروری است یا فقط یک خواسته، راهنمایی کنید. آنها را تشویق کنید قبل از خریدهای ناگهانی صبر کنند.


7- مفاهیم اساسی سرمایه گذاری را معرفی کنید

 فرزندان خود را با مفهوم رشد پول خود از طریق سرمایه گذاری آشنا کنید.

برای مثال می‌توانید گزینه‌های سرمایه‌گذاری ساده مانند سهام شرکت های بورسی را معرفی کنید و  توضیح دهید که سرمایه‌گذاری‌ها چگونه کار می‌کنند، تا به آنها درک اولیه از چگونگی رشد پولشان بدهید. البته با توجه به سن و درک فرزند شما،  آموزش مفهوم سرمایه ‌گذاری می‌تونه متفاوت باشه.

در مطالب بعدی وبلاگ کیدزیما می‌تونید آموزش‌ سواد مالی مناسب برای هر دوره‌ی سنی رو مطالعه کنید.


فراموش نکنید که با آموزش مهارت‌های کلیدی مالی به کودکان و نوجوانان، آن‌ها را به ابزارهایی مجهز می‌کنید که برای تصمیم‌گیری صحیح و تامین رفاه مالی در طول زندگی‌شان نیاز دارند


فهرست نوشته‌ها


دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...
عنوان محتوای سفارشی
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.
اطلاعات بیش‌تر
عضویت خبرنامه
عضو خبرنامه ماهانه وب‌سایت شوید و تازه‌ترین نوشته‌ها را در پست الکترونیک خود دریافت کنید.
آدرس پست الکترونیک خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...